top of page

"Liefde en passie drijft Trio Suleika."
(Eindhovens Dagblad, mei 2007)

 

"Suleika lijkt een synoniem voor muzikale wilskracht, voor het opnieuw, met nieuwe inzichten bewandelen van gebaande paden."
(Leeuwarder Courant, 4 april 2005)

 

"Zonder enig verschil te maken tussen een intiem concertpodium of de ambiance van een buitenpodium leverde het Suleika Pianotrio verbluffende kwaliteit. Met het doordachte programma drong het trio tot de ware muziekliefhebber door."
(Noord Hollands Dagblad, 12 juli 2006)

 

"In het pianotrio van Tsjaikowsky lieten de musici horen hoe hoog hun niveau en hoe perfect hun samenspel wel is."
(Soester Courant, januari 2006)

 

"Een warme, dragende klank, waarbij de glanzende toon van de violiste en de sonoor en belijnd klinkende cello prachtig naar elkaar toe werden gekleurd, droegen hier een opmerkelijk gerijpte interpretatie. De pianist, met zijn fraaie, ietwat 'wollige' toucher voegde zich als verbindende factor op voortreffelijke wijze in dit geheel. Innige lyriek en oorstrelende dialogen tussen de instrumentalisten onderling waren volop aanwezig in de vertolking, die door het Trio Suleika werd gerealiseerd."
(Heerenveense Courant, 6 april 2005)

 

"een van de verrassingen van het concours, aangezien het in een jaar tijd een prachtige eenheid heeft weten te bereiken..."
(De Telegraaf, 11 maart 2002)

 

"Trio Suleika gaat het helemaal maken."..."Meteen al in Beethovens Geister Trio werd duidelijk dat wij hier met een ensemble te doen hebben dat de top kan bereiken."
(Gooi-en Eemlander, 15 oktober 2001)

 

"Al snel bleek dat de drie spelers niet alleen zeer goede instrumentalisten zijn, maar ook geboren kamermuziekspelers..."
(Soester Courant, 24 oktober 2001)

 

"Trio Suleika jubelt en jankt. Drie verschillende musici zijn het;(...) En toch vloeien ze samen in één hecht geheel dat afwisselend onstuimig en evenwichtig, uitbundig en ingetogen kan klinken."
(Haarlems Dagblad, februari 2004)

bottom of page